روش های جلوگیری از کاهش باد تشک بادی اینتکس

آنچه در این مقاله میخوانید
    روش های جلوگیری از کاهش باد تشک بادی اینتکس

    راز داشتن یک تشک بادی راحت این است که به اندازه کافی باد داشته باشد یا به زبان ساده‌تر، کم باد نباشد. بسیار مهم است که هنگامی که بر روی تشک بادی دراز می‌کشید، احساس راحتی کامل داشته باشید. کاهش تدریجی میزان باد از جمله مشکلات رایجی است که در طول زمان برای تشک‌های بادی به وجود می‌آید. از این رو آشنایی با روش‌های جلوگیری از کاهش باد تشک بادی به شما کمک می‌کند تا از کم باد شدن تشک خود پیشگیری نمایید. اگر تشک بادی را بیش از حد باد کنید و بر روی آن بخوابید، به دلیل سفتی سطح آن احتمالا با شانه‌ درد و کمر درد از خواب بیدار خواهید شد. از طرفی دیگر اگر تشک شما کم باد باشد نیز به دلیل عدم برخورداری از سفتی و استحکام کافی، احساس راحتی و آرامش بر روی آن نداشته و دچار عارضه‌هایی همچون کمر درد و گردن درد می‌شوید.

    بنابراین توصیه می‌کنیم پیش از آنکه که به رختخواب بروید، مطمئن شوید که تشک بادی شما به اندازه کافی باد شده است. همچنین لازم است با راهکارهای جلوگیری از کاهش باد تشک بادی نیز آشنا باشید تا با مشکل کم بادی تشک مواجه نشوید. در این مطلب دلایل کاهش باد تشک بادی را مورد بررسی قرار می‌دهیم و روش‌های جلوگیری از کاهش باد تشک بادی را نیز به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

    روش های جلوگیری از کاهش باد تشک بادی اینتکس

    تشک ‌های بادی چقدر عمر می ‌کنند؟

    تشک‌های بادی جایگزین مناسبی برای تشک‌های معمولی هستند که بسیار راحت و سبک بوده و به سادگی نیز قابل جابجایی هستند. تشک‌های بادی علاوه بر فراهم آوردن بستری مناسب برای خواب و استراحت همچنین به کاهش فشار خون و بهبود گردش خون در بدن نیز کمک بسیاری می‌کنند. تشک بادی یک وسیله مصرفی است و پس از مدتی استفاده ممکن است کم باد شود. سوالی که اکنون ممکن است برایتان پیش آمده باشد این است که تشک ‌های بادی چقدر عمر می‌کنند؟

    تشک‌های بادی در صورت استفاده صحیح و مراقبت مناسب معمولا بین دو الی هشت سال دوام دارند. برای به حداکثر رساندن طول عمر یک تخت بادی بهتر است زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید، باد تشک را به طور کامل تخلیه کرده و آن را در یک کیسه حمل امن نگهداری کنید. تشک بادی باید در محلی خشک و خنک و به دور از اشیاء نوک تیز نگهداری شود تا سوراخ و یا پاره نشود. علاوه بر این به منظور جلوگیری از پارگی و برآمدگی درزهای تشک بادی از باد کردن بیش از حد آن پرهیز کنید.


    بیشتر بخوانید: روش تعمیر تشک بادی


    دلایل کاهش باد تشک بادی

    ممکن است در طول استفاده از تشک بادی با کاهش باد آن مواجه شوید اما دلیل آن را ندانید. برخی از مهم‌ترین دلایل کاهش باد تشک بادی شامل:

    تشک ‌های بادی چقدر عمر می ‌کنند؟

    استفاده نادرست از تشک بادی

    عدم استفاده صحیح از تشک بادی یکی از مهم‌ترین دلایل کاهش باد آن است که خوابیدن بر روی تشک را برای شما دشوار خواهد کرد. تمامی تشک‌های بادی دارای یک دفترچه راهنمای هستند که تمامی نکات مربوط به نحوه استفاده و مراقبت از تشک در آن ذکر شده است. بنابراین پیش از استفاده از تشک بادی خود حتما دستورالعمل استفاده از آن را مطالعه کنید تا از بروز مشکلات بعدی از جمله کاهش باد تشک جلوگیری نمایید.

    تغییرات دما

    یکی دیگر از دلایل کاهش باد تشک بادی تغییرات دما است. همانطور که می‌دانید، هوای عصرها خنک‌تر از هوای روز است. هنگامی که خورشید غروب کرده و دمای اتاق کاهش پیدا می‌کند، هوای داخل تشک متراکم خواهد شد. این امر به دلیل یک معادله علمی فانتزی است که به قانون گاز ایده آل معروف است.

    NBC Sports از این قانون جهت بررسی تاثیر آن بر فوتبال و در طول بازی‌های NFL استفاده کرده است. اما این آزمایش در مورد تخت هوایی شما نیز صدق می‌کند. در طی یک آزمایش، توپ‌ها به مدت 60 دقیقه در معرض دمای 10 درجه قرار داده شدند و در این مدت اندازه توپ از 13.5 PSI به 11 PSI رسید. این کاهش باد برای تشک‌های بادی نیز اتفاق می‌افتد و زمانی که تشک شما در طول شب در معرض دمای سرد قرار می‌گیرد، مقداری از باد خود را از دست می‌دهد. بنابراین زمانی که از خواب بیدار می‌شوید، کاهش باد تشک نسبت به حالت اول آن را احساس خواهید کرد.

    مشکلات جدا کردن پمپاژ

    در حالت ایده آل، پس از پر کردن تشک با یک پمپ باد دستی یا یک پمپ خارجی الکتریکی بهتر است پمپ مربوطه بدون از دست دادن هوا جدا از تشک جدا شود. اما متأسفانه این کار تقریبا غیرممکن است؛ زیرا هیچ پمپ تشک بادکنی، کاملا هواگیر نیست. تمامی تشک‌های بادی از یک پمپ خارجی برای پر کردن آن با هوا استفاده می‌کنند که پس از جدا کردن پمپ، مقداری از هوای تشک خارج می‌شود که کاملا طبیعی است. برای جلوگیری از خروج بیش از حد هوا از تشک باید پس از خارج کردن پمپ از آن به سرعت محفظه تشک را مسدود کنید.


    بیشتر بخوانید: نحوه ی باد کردن انواع محصولات بادی اینتکس


    سوراخ‌ هایی که نشت می‌کنند

    تشک بادی نیز مانند هر وسیله بادی دیگر در معرض حوادث احتمالی همچون پارگی یا سوراخ شدن قرار دارد. اغلب تشک‌های بادی از مواد نازکی ساخته می‌شوند که پس از استفاده مداوم، مستعد سوراخ شدن و کشش و یا پارگی هستند. اگر جنب و جوش زیادی هنگام خواب بر روی تشک بادی داشته باشید، احتمال بروز مشکلات فوق به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد. خوشبختانه، روش‌های مختلفی جهت جلوگیری از کاهش باد تشک بادی وجود دارند که با استفاده از آنها می‌توانید از ساییدگی و پارگی زودهنگام تخت بادی خود جلوگیری کرده و مدت زمان بیشتری از آن استفاده نمایید. در ادامه راه کار هایی برای جلوگیری کاهش باد تشک‌ های بادی را به شما آموزش خواهیم داد.

    روش‌های مختلف جلوگیری از کاهش باد تشک بادی

    راه کار هایی برای جلوگیری کاهش باد تشک‌ های بادی

    تا این بخش از این مطلب با دلایل کاهش باد تشک بادی آشنا شدید. حال نوبت آن رسیده تا راه کار هایی برای جلوگیری کاهش باد تشک‌های بادی را نیز بدایند. موثرترین راهکارهای جلوگیری از کاهش باد تشک های بادی شامل:

    راهکار 1: تشک بادی را با احتیاط تا کنید

    تا کردن تشک در واقع آخرین مرحله استفاده از آن است که اغلب مورد بی توجهی قرار می‌گیرد. در حالی که جمع کردن صحیح تشک از جمله مراحل مهمی است که پس از هر بار استفاده از آن باید با دقت انجام شود تا طول عمر تخت افزایش یابد. با گذشت زمان، کشش مواد تشک در هنگام تا کردن، احتمال ایجاد پارگی را افزایش می‌دهد. اگر تشک دارای سوراخ‌های جزئی باشد، تا شدن نامناسب منجر به تشدید آنها و افزایش نشت باد پس از هر مرتبه استفاده خواهد شد. برای جلوگیری از بروز این مشکل حتماً دستورالعمل‌های تا کردن تشک که در دفترچه راهنمای آن ذکر شده‌اند را به دقت مطالعه و اجرا کنید.

    راهکار 2: دمای اتاق را کنترل کنید

    حفظ سطح مطلوب هوای داخل تشک در هر ساعت از شبانه روز از اهمیت بالایی برخوردار است. همانطور که اشاره کردیم هوای تشک در دمای پایین‌ترین، متراکم و به تدریج خالی می‌شود. هنگامی که هوا کم می‌شود، تشک بادی به خوبی کار نمی‌کند و احتمال سوراخ شدن یا پارگی آن افزایش پیدا خواهد کرد . برای پیشگیری از بروز این مشکلات همواره به به درجه حرارت اتاق خود توجه داشته باشید. دما را در زمانی که تشک را پر می‌کنید با دقت اندازه گیری کرده و در طول شب نیز سعی کنید دما را ثابت نگه دارید.

    راهکار 3: صاف دراز بکشید

    صاف دراز کشیدن بر روی تشک یک راهکار ساده اما مؤثر برای نگهداری صحیح و جلوگیری از کاهش باد تشک بادی است. زمانی که بر روی قسمت انتهایی تشک می‌نشینید و تمام فشار بدن خود را به یک بخش خاص وارد می‌کنید، احتمال پارگی تشک به طرز چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد. با دراز کشیدن بر روی تخت بادی، وزن بدن شما به طور یکسان در آن توزیع شده و در نتیجه تشک شما فشار کمتری را احساس می‌کند و هوای کمتری نیز از آن به بیرون نشت خواهد کرد.

    با در نظر داشتن این نکات ساده اما کاربردی می‌توانید از کاهش باد تشک بادی خود جلوگیری کرده و طول عمر مفید آن را افزایش دهید.


    بیشتر بخوانید: شستشوی تخت خواب بادی


    راه کار هایی برای جلوگیری کاهش باد تشک‌ های بادی

    جمع بندی

    حقیقت این است که هیچ راهکار دائمی جهت جلوگیری از کاهش باد تشک بادی وجود ندارد و این محصولات معمولا مدتی پس از استفاده دچار مشکل کم بادی یا تخلیه باد خواهند شد. از این رو به منظور کاهش بروز مشکل تخلیه باد باید با راهکارهای جلوگیری از کاهش باد تشک بادی آشنایی داشته باشید تا از کم باد شدن تخت بادی خود پیشگیری کرده و خواب راحتی بر روی آن داشته باشید.

    سوالات متدوال جلوگیری از کاهش باد تشک بادی

    دلایل کاهش باد تشک بادی چیست؟

    استفاده نادرست از تشک بادی

    تغییرات دما

    مشکلات جدا کردن پمپاژ

    سوراخ‌ هایی که نشت می‌کنند

    چه راهکارهایی برای جلوگیری از کاهش باد تشک بادی وجود دارد؟

    تا کردن صحیح تشک بادی

    کنترل دمای اتاق

    صاف دراز کشیدن بر روی تشک و توزیع وزن بطور یکسان

    دیدگاه‌ها
    نام
    ایمیل
    نظر

    محصولات جدید

    مقالات مرتبط