نحوه ی استفاده و نگهداری از تخت بادی و تشک بادی

آنچه در این مقاله میخوانید
    نحوه ی استفاده و نگهداری از تخت بادی و تشک بادی

    افراد زیادی در سفر یا بطور دائم از انواع مختلف تخت یا تشک‌های بادی استفاده می‌کنند. تشک‌های بادی برای کمردرد و بیماری‌های عضلانی مفیدند، سبب تحریک گردش خون در بدن می‌شوند و درنتیجه خواب راحتی را برای شما به ارمغان خواهند آورد. این تشک‌ها دارای انواع مختلفی از نظر شکل ظاهری، ابعاد، رنگ و جنس بدنه هستند، تشک‌های بادی اینتکس در انواع یک نفره و دو نفره تولید شده و متریال اصلی آن‌ها، پی وی سی‌هایی با ضخامت‌های گوناگون است؛ این محصولات، بدنه نرم و انعطاف پذیری دارند، حجم و وزن کمی داشته و به طور تمام بادی ساخته می‌شوند، که این امر باعث سهولت در حمل و نقل آن‌ها شده است، استفاده و نگهداری صحیح از تشک بادی سبب افزایش طول عمر آن‌ها خواهد شد.

    روش نگهداری تخت بادی و تشک بادی اینتکس

    مطمئن شوید که مکان مورد نظرتان برای قرار دادن تخت بادی ، کاملا تمیز باشد، وجود سنگریزه و اشیای نوک تیز باعث سوراخ شدن و پنچری می‌شود، البته این محصول در صورت سوراخ شدن نیز قابل تعمیر بوده و با چسب‌های مخصوصی پنچرگیری می‌شود. استفاده از چسب‌های دیگر، به دلیل امکان ایجاد خرابی بیشتر در قسمت آسیب دیده، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، در این مورد حتما با مشاورین شرکت اینتکس در «فروشگاه اینتکس» تماس گرفته و از راهنمایی متخصصین استفاده کنید.


    بیشتر بخوانید : 


    همچنین از پریدن روی تخت و از نشستن ناگهانی بر آن خودداری کنید، داخل این محصولات، پل‌هایی از ابریشم یا کامفورت وجود دارد که با فشار بیش از حد، از بدنه آن جدا شده و اصطلاحا ورم می‌کند، که آن را غیرقابل استفاده می‌سازد. نکته دیگری که باید در مورد نحوه ی استفاده و نگهداری از تخت بادی و تشک بادی اینتکس در نظر بگیرید، فاصله مناسب آنها از وسایل گرمایشی مانند شومینه و بخاری است. از قرار دادن وسایل داغی همچون سشوار و اتو و... بر روی آن نیز جدا خودداری کنید.

    هنگام روشن کردن پمپ باد، قبل از اقدام به اتصال سیم برق به پریز، مطمعن شوید که کلید پمپ باد برقی تختخواب بادی خاموش است. در حین باد شدن با پمپ باد، روی تخت ننشینید. هر تخت خواب بادی اینتکس، با توجه به اینکه از نوع 2 نفره باشند یا یک نفره، دارای تحمل میزان وزنی هستند که بر روی بسته بندی آن‌ها نوشته می‌شود. در هنگام جمع کردن تشک بادی، ابتدا باد داخل تشک را بطور کامل خالی کرده و از طرفی شروع به تا کردن تخت و تشک کنید که دریچه در مرحله پایانی قرار گیرد و هیچ وجه فشار مضاعفی به تشک وارد نکنید. تخت خواب بادی را در مکان‌های مرطوب قرار ندهید. دمای اتاق بهترین دما برای این تشک‌هاست.

    نحوه ی استفاده و نگهداری از تخت بادی و تشک بادی اینتکس

    روش باد کردن تخت بادی و تشک بادی اینتکس

    جهت باد کردن تشک‌های بادی، از پمپ باد برقی اینتکس که به صورت استاندارد باد می‌کند، استفاده کنید تا صدمه ای به بدنه تشک وارد نشود. بهتر است ابتدا، مطمعن شوید که هیچ شی تیزی روی زمین وجود نداشته باشد، برای این کار می‌توانید از زیرانداز نیز استفاده کنید و سپس تشک بادی خود را روی زمین قرار دهید.

    پمپ باد سرخود

    بعضی از تخت‌های بادی، دارای پمپ باد سرخود هستند‌ و عملکرد این پمپ‌ها به پمپ باد برقی شبیه بوده و تنها تفاوت بسیار کمی میان آن‌ها وجود دارد. شما برای راه اندازی با پمپ باد برقی سرخود، نیازی به اتصال پمپ باد به دریچه باد تشک بادی ندارید و کافیست پمپ را به برق وصل کنید، به این منظور، پمپ باد تشک به یک دوشاخه نیز، مجهز است.

    سپس دکمه صفر و یک روی پمپ باد را در حالت یک یا روشن قرار دهید، تا تخت یا تشک بادی شما شروع به باد شدن کند. در این نوع پمپ‌ها غالبا یک اهرم برای تغییر مسیر پمپاژ باد وجود دارد، اگر شما این اهرم را بچرخانید، هوای داخل تشک بادی تخلیه خواهد شد. پیشنهاد می‌کنیم که پیش از راه اندازی اهرم، حتما آن را چک کرده و سپس تشک بادی را باد کنید. این پمپ‌ها غالبا تا وقتی که تشک بادی کاملا پر شود، عملیات پمپاژ را ادامه می‌دهند و بعد از پر شدن تخت یا تشک، صدای پمپ باد تغییر می‌کند تا شما متوجه شوید، که محصول بطور کامل پر شده است. یادتان باشد که پس از پر شدن، سیم برق را از پریز بکشید. پمپ های بادی سرخود در تخت‌های بادی، در قسمت پایینی تخت نصب شده‌اند و به آسانی محصولات بادی را باد می‌کنند. برای خالی کردن هم کافیست پمپ را به حالت خالی کردن بگذارید.

    پمپ‌های برقی اینتکس

    پمپ‌های برقی اینتکس دو بخش مکش و پمپاژ هوا دارند، که مورد اول جهت تخلیه باد استفاده می‌شود، پس دقت کنید که حتما از بخش پمپاژ باد برای باد کردن استفاده کنید. پمپ برقی را به دریچه هوای محصول وصل کنید، بعد از آنکه تشک یا تخت بادی، بطور مناسب باد شد، پمپ را خاموش کنید و آن را به آرامی از دریچه خارج کنید و درپوشش را ببندید. پمپ‌های برقی به میزان مشخصی تخت و تشک‌های بادی را باد می‌کنند، برای مثال تخت یک نفره در حدود سه دقیقه باد خواهد شد، اما اگر پمپ یک ساعت نیز روشن باشد، باز به همان میزان باد می‌شود و نه بیشتر!

    اگر میزان بادی که تشک و تخت باد شده است، کمتر از حد نیاز شماست، باید تشک را دوباره شارژ کنید. روی تشک یا تخت بادی دراز کشیده و میزان نرمی یا سفتی آن را بررسی کنید، اگر بیش از حد سفت به نظر رسید، باید مقدار کمی از باد آن را خالی کنید و اگر بیش از حد نرم بود دیگر پمپ باد برقی کافی نیست و باید از تلمبه باد دستی استفاده کنید.


    بیشتر بخوانید: روش های جلوگیری از کاهش باد تشک بادی اینتکس


    روش باد کردن تخت بادی و تشک بادی اینتکس

    پمپ‌ های باد دستی و پدالی

    باد کردن کامل، بوسیله پمپ باد دستی اینتکس، اگرچه که غیر ممکن نیست اما بسیار زمان بر و دشوار خواهد بود. خالی کردن باد با پمپ دستی نیز سخت‌تر است. پمپ‌های باد دستی بطور کلی یک ویژگی بسیار خوب دارند، که آن هم عدم نیاز به انرژی برق است، با این روش می‌توانید تشک بادی را در مکان‌هایی که برق ندارند، مثل طبیعت و... هم استفاده کنید. این را نیز باید اضافه کنیم که پمپ‌های باد پدالی قدرت پمپاژ باد بیشتری، نسبت به پمپ‌های باد دستی دارند. پمپ‌های باد پدالی با حرکت پا کار می‌کنند، با هر بار فشار دادن پمپ باد پدالی، مقدار قابل توجهی از هوا وارد تشک بادی می‌شود.

    پمپ باد شارژی و فندکی

    روش باد کردن تخت یا تشک بادی بوسیله پمپ باد شارژی این است که با شارژ کردن پمپ باد و اتصال آن به دریچه باد، می‌توان از انرژی برق ذخیره شده، برای راه اندازی تشک بادی استفاده کرد. منبع تغذیه پمپ باد فندکی، جافندکی ماشین است و می‌توان در سفر‌ها نیز برای باد کردن تشک بادی، از پمپ باد فندکی استفاده کرد.

    از هر روش باد کردن تخت بادی یا تشک بادی اینتکس که استفاده می‌کنید، باید حتما میزان باد را تنظیم کنید، زیرا باد زیاد، فشار زیادی را از داخل تشک به دیواره آن وارد می‌آورد. پس از راه اندازی تشک نیز از محکم بودن درب دریچه تشک بادی مطمعن شوید، اگر برای مدت طولانی از تشک بادی استفاده کنید، ممکن است کمی از باد تشک کاسته شود، این اتفاق طبیعی است و می توان با باد کردن دوباره تشک، آن را مجددا به حالت دلخواهتان تبدیل کنید.

    روش های تمیز کردن تخت بادی و تشک بادی

    چند قطره از صابون مایع را در کاسه‌ای ریخته و به آن آب اضافه کنید، یک دستمال تمیز را به این محلول آغشته کنید و به آرامی روی سطح تخت خواب بکشید تا تمیز شود. برای تمیز کردن پمپ باد نیز از یک دستمال نمدار آغشته به مایع صابون استفاده کنید و آن را روی سطح خارجی پمپ بکشید و آن را در معرض هوا قرار داده تا بطور کامل خشک شود. جهت از بین بردن بوی بد، کمی پودر سودا را روی تخت خواب ریخته و بعد با یک پارچه روی محصول بکشید و بعد از مدتی سطح تخت خوابتان را تمیز کنید. تخت و تشک را ماهی یکبار و یا هر دو ماه یکبار، به مدت یک روز در معرض آفتاب گرم قرار دهید؛ آفتاب میکروب‌های موجود بر روی تخت را از بین می‌برد. برای از بین بردن میکروب‌ها می‌توان از محلول آب ولرم و الکل سفید نیز کمک گرفت و با دستمالی آغشته به این محلول، سطح تخت را تمیز کرد. البته باید بعد از این کار تخت را با یکبارهم با آب تمیز کنید. جهت از بین لکه‌ها و درخشندگی بیشتر، از مایع شیشه شور استفاده کنید.دهمچنین می‌توانید نصف فنجان آب و نصف فنجان سرکه را ترکیب نموده و بوسیله یک دستمال روی تخت خواب بمالید.

    اجازه دهید تخت به آرامی خشک شود و در زمان خشک شدن تخت خواب، از باد کردن یا استفاده کردن از پمپ باد برای خشک کردن آن، جدأ خودداری کنید، تا به تختتان آسیب جدی وارد نشود و ابعاد آن تغییر نکرده و علاوه بر این دریچه ورود هوا نیز، دچار مشکل نشود.


    بیشتر بخوانید : 


    روش های تمیز کردن تخت بادی و تشک بادی

    سخن پایانی

    با وجود تخت و تشک بادی  اینتکس می‌توانید، در هر شرایطی به استراحت کردن بپردازید. راه اندازی تخت‌های بادی بسیار آسان بوده و بهترین روش برای باد کردن تخت بادی یا تشک بادی اینتکس این است که با صبر و حوصله و بصورت مرحله به مرحله پیش برویم تا به تشک صدمه‌ای وارد نشود. دقت کنید که تخت‌های بادی‌ دارای پمپ باد برقی را نمی‌توان شست، بلکه باید از دستمالی نم‌دار و کف زده استفاده کنید؛ همچنین می‌توان روی آن‌ها را با ملحفه‌ و روانداز مناسب پوشاند. توجه داشته باشید که تخت خواب بادی را حتما از فروشگاه اینتکس بخرید، تا مهلت تست سلامت دریافت کنید.

    دیدگاه‌ها
    نام
    ایمیل
    نظر

    محصولات جدید

    مقالات مرتبط